En ny skönhetssalong i Uppsala

Idag har jag varit och testat den nya skönhetssalongen Uppsala By Beauty som har öppnat på Kungsgatan 41 i Uppsala. Den ligger i samma lokaler som Creative Makeup och Salon Creative zone, fast en trappa ner. Det var jättemysigt och jag blev väl omhändertagen. Först fick jag massage och sedan testade jag den omtalad behandlingen som heter microneedling. Den tar bort acneärr, rynkor och tillför fukt, lyster m.m. Det sved lite grann men det skulle göra.Man ska upprepa behandlingen minst fem gånger så snart ska jag tillbaka dit för omgång nummer två. Man kan göra mycket hos Uppsala By Beauty. Bland annat erbjuder de ansiktsbehandlingar, microdermabrasion, AHA/BHA-behandlingar och vaxning. De säljer även produkter från mitt favoritmärke Synchroline. Så om ni vill testa en professionell salong där de bryr sig om sina kunder så rekommenderar jag verkligen Uppsala By Beauty.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER