Eget tryck på Zamboka.se

Min kusin har en riktigt smart webbshop där man kan designa sina egna kläder, Zamboka.se. Jag har handlat där massor med gånger, när man väl sätter igång är det svårt att sluta. Nu har sidan fått en ny design, och det firas med en tävling! En jättebra sådan.

Gör så här:
1.Blogga lite om dem. Inlägget ska innehålla en länk till Zamboka.se
2. Gå till deras sida på facebook, genom att klicka här, och kopiera in din länk till blogginlägget. Ja, du ser ju hur jag har gjort. Och du kan passa på att gilla dem också tycker jag!

Tävlingen gäller t.o.m sista augusti. Du kan vinna ett presentkort på 150 kr!

Det finns ju en del ”designa egna kläder”-sidor men det som är så bra med Zamboka är att det inte bara är kläder. Det finns muggar, väskor, halsdukar, mössor, ipad-fodral, paraplyer, sängkläder m.m. Klicka här så kommer du direkt till alla accessoarerna du kan designa. En annan bra sak är att det inte finns någon minsta beställnings gräns. Om du vill köpa ett paraply som kan du det, du behöver inte beställa minst femtio! Så skönt tycker jag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER