Det finns en person…

Av alla människor jag känner (släkt, vänner och bekanta) finns det en person som får mig att må otroligt dåligt. Varje gång jag träffar denna person känner jag mig värdelös. Personen är ett praktexempel på vad jag brukar kalla för ”proffstyckare”. En ”proffstyckare” är person som tycker en massa och är helt säker på att det är så det är, utan att egentligen varit i samma situation. Även om jag brukar vara bra på att hantera ”proffstyckare” och inte låta dem påverka mig för så lyckas denna person alltid få mig att må dåligt. Jag träffade nyligen denna person och i natt sov jag dåligt, låg och tänkte på vad jag vill, vad JAG vill och vad andra tycker. Idag har min motivation stigit lite. Jag ska försöka att inte träffa denna person på ett bra tag. Se upp för ”proffstyckare” säger jag bara! Är det en duktigt ”proffstyckare”(som denna person) kan allt som känns hur underbart som helst ena sekunden plötsligt kännas totalt fel och värdelöst andra sekunden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER