Det finaste jag läst!

anna_facebook_om_evaIbland kan jag känna att jag är alldeles för snäll. Jag ställer upp för allt och alla, ger av min energi och vill vara alla till lags. bland kan jag känna att det utnyttjas, men genom åren tror jag att jag har lärt mig att känna igen dessa människor. Jag försöker bli bättre på att tänka mer på mig själv och vad jag faktiskt vill och inte vill göra. Tid är faktiskt pengar.

Men det finns även de människor faktisk uppskattar  det jag hjälper dem med. Jag har nyligen gjort en hemsida till företaget Perfect Me som grundades och ägs av Anna Hellström. Om världen vore fylld av sådana människor som Anna så skulle det inte finnas krig på denna jord. Jag gick in på Facebook och såg det här på min sida:

”Denna tjej är grym på så otroligt många sätt. Hon är driftig, rolig, otroligt lojal, påhittig, generös, kramig, snygg, modig och härlig att hänga med. Snäll förstås, konstigt vore ju annat, envis som synden och sugen på livet och vad som går att skaffa sig i det. Hon är också en fantastisk webdesigner och en vandrande Ängel Heaven-sent är du i mitt liv fina vän.”

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER