Deklarering och skumpa

I lördags träffades jag och Stefan för att deklarera för Luwen Trading. Det tog inte så lång tid, och vi hade gått med vinst vårt första år. Inte mycket, men poängen är att vi inte hade gjort någon förlust. Jacob, en gemensam kompis, och Anders var också med. När  vi var klara med allt som hette deklaration, ca 15.30 bestämde oss för att gå till Gillet för att ta oss ett glas. Sex timmar och fyra champagneflaskor senare gick vi därifrån, hyfsat glada och runda under fötterna. Men trevligt hade vi i alla fall.

Idag hade jag världens magvärk så jag vilade mest hela dagen. Sen gick jag och solade och efter det satte jag mig återigen med deklareringen, fast denna gång för solariets del. Nu ska jag fortsätta titta på solsidan.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER