De bästa idéerna kommer när jag solar!

Jag va nyss och solade solarium på Open Sun & Good Looks som ligger på Kungsgatan 13 i centrala Uppsala. Drop-in solarium passar mig jättebra och det alltid bra rör där. Jag solade i solarium rum nummer ett, i solariumet Ergoline Evolution 500 som är starkast. Brun blev jag!

Hur som helst får jag alltid massor av idéer när jag solar, oavsett om det är i solarium eller utomhus. Förut bloggade jag om när jag va på solsemester med min kompis och vi inte kunde prata annat än affärsidéer. Länk till inlägget: http://www.evawennman.se/blogg/nar-tva-entreprenorer-aker-pa-semester-ihop/ Idéer brukar inte betyda så mycket om man inte verkställer dem, men det har jag en förmåga att göra. Egyptenresan resulterade i mitt och Matildas nybildade handelsbolag som heter Wend Group HB. Det är en webbshop som heter www.fanzystore.com. Där kommer vi alltid vara först att sälja det senaste inom mode och skönhet! Vi kompletterar varandra så otroligt bra. Utan henne hade vi aldrig fått så många bra bloggare att skriva om oss och utan mig hade vi haft en ful hemsida. Vi är ett bra team!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER