Dags för kryssning

I torsdags fyllde jag 27 år! Jag fick ett par högtalare av Anders som jag installerade på jobbet och sen satte jag på ”Ja må hon leva” på högst volym! Jag hade köpt glass, så på eftermiddagen blev det glasstårta. Jag köpte såklart ljus som jag satte i och tände. Och killarna på Ung Pirat (som sitter på samma kontorshotell) va jättesöta och hade hängt upp serpentiner i köket! Jag fick även en kryssning av Anders i present, och den ska vi åka på om bara några timmar. Jag har tidigare åkt Cinderella vilket jag aldrig kommer att göra om! Men detta är Birka Paradise så jag hoppas på något helt annat! Anders har bokat Paradise Quality hytter åt oss. Hoppas det är lika fint som på bilden. Det bästa av allt blir såklart skaldjursbuffén ikväll. Om vi lyckas ska vi också boka in någon spabehandling.

1 Comment
  1. ja då e du säkert där nu då 🙂
    Hoppas det blir s mysigt som ni vill
    Såg ju kanon fint ut så
    Hoppas födelsedagen va bra. kul att killarna va så gulliga 🙂
    har mycket nu runt om men annars rätt ok puss puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER