Ibland måste man stänga vissa dörrar för att kunna öppna andra och därför har jag och Stefan sålt Djurkedjan. Igår, fredag, träffade jag den nya ägaren och visade henne det mesta om hur hon administrerar webbshopen. Jag tror hon kommer lyckas jättebra med Djurkedjan eftersom hon har möjlighet att ta in ett lager på sortimentet. Självklart ska jag hjälpa henne så mycket hon vill tills hon har kommit igång ordentligt och kan klara allt på egen hand. För det är mer än vad man kan tro att driva en webbshop. Det är nyhetsbrev, marknadsföring, facebooksidor, cpc-avtal, google adwords, samarbetspartners och så vidare. Det kan som sagt ta lite tid att sätta sig in i allt.
Idag kom Camilla och hennes man Kristofer och hälsade på. Vi tänkte gå och äta på en ny restaurang på andra sidan bron där vi bor. Den heter Ginn Dee Sushi och Wok och jag har varit där flera gånger, de har både god sushi och god thailändsk mat. Men när vi kom dit blev vi lite snopna för de hade stäng idag. Då gick vi till stan och åt buffé på Amazing Thai istället. Jag föredrar helt klart thailändska bufféer framför kinesiska bufféer. För mig som är vegetarian finns det mycket mer att välja på då.
Efter en sväng på stan gick vi hem till oss och hade jättetrevligt. Jag och Camilla bakade en brownie med fudge glaze och sedan spelade vi Yatzy och fikade. Jag vann för ovanlighetens skull på Yatzy!
Här kommer receptet på Chocolate chip walnut brownies:
Brownie:
350 gram mjukt smör
6 dl strösocker
3 dl kakao
1 dl ljus sirap
0,5 tsk salt
6 st ägg
3 dl vetemjöl
400 g vit kvalitetschoklad
300 g valnötter
Fudge glaze:
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 dl ljus sirap
1 tsk malen ingefära
400 g mörk kvalitetschoklad 70 %
Valnötter till garnering
Tillagning:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa smör och strösocker vitt och poröst.
3. Blanda i kakao, sirap och salt.
4. Rör i ett ägg i taget och vänd sist ner vetemjölet i smeten.
5. Hacka chokladen grovt och vänd ner den och hela valnötter i smeten.
6. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smet.
7. Grädda kakan i mitten av ugnen i 15-25 minuter. Prova med en sticka, den ska vara lite kladdig.
8. Låt kakan svalna.
9. Fudge glaze: Koka upp vispgrädde, mjölk, sirap och malen ingefära och ta av kastrullen från värmen.
10. Finhacka chokladen och rör ner i den varma gräddmjölken så att chokladen smälter.
11. Bred ut glazen över kakan, låt den stelna i kylen och skär sedan i rutor.
Länk till receptet på Recept.nu.
mmmkm så gott det ser ut
Har det inte gått så bra eller hinner du inte?
Kände du dem innan de som köpte det ?
Är stefan kvar i japan ? Hihih massa frågor . Svara gärna hos mej så ser ja det 🙂
hihih gillar oxå suschi nu kan tom längta efter det helt otroligt !! 🙂
Kramelikramiz pussiz