Camp Banzai 2015

Wow säger jag bara, vilket fantastisk läger! Jag och tre andra tjejer från Uppsala åkte i fredags till Göteborg för att deltaga på ett fightingläger över helgen. Det var Banzai Kyokushin Karate som anordnade detta läger för första gången. De gjorde ett riktigt bra jobb, allt flöt på och alla verkade trivas och ha roligt. Jag kan ärligt säga att det var det roligaste lägret som jag har varit på. Det var bland annat en härlig gemenskap, rolig fighting, fysträning, utomhusträning, gruppaktiviteter, grillning, vacker miljö och flera tävlingar (Josef kom tvåa i en löpartävling). Jämfört med andra karateläger var det mer fysiskt utmanande och inte riktigt lika ”stelt”. Det var ett annorlunda typ av läger kan man säga, ett sådant som jag har saknat. Jag längtar redan till nästa år. Här kommer lite bilder.

campbanzaicollage

Och här kommer en slider med bilder som Sensei Annika Peterson har tagit.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER