Blått bälte i karate!

Jag kom precis hem, har duschat och väntar på att mitt ägg ska koka färdigt. Jag är så glad för jag klarade karategraderingen till blått bälte i, 8 kyu. Jag hade huvudvärk när jag gick dit och sprängande huvudvärk och ont i halsen när jag gick därifrån. Jag började må illa trettio minuter in i passet och trodde jag skulle svimma. Men det gick bra! Anders är sjuk så han graderade inte. Jag hade gått oavsett om jag hade haft hög feber. Visst kan man dö om man tränar när man är sjuk, men då skulle jag ju i alla fall dött med blått bälte i karate. De kommentarer jag fick va att jag hade bra ställningar men när jag blev osäker va det som om jag annonserade och höll upp ett stort plakat där det stod osäker på. Jag vet att jag är ”lätt att läsa” som en öppen bok, så det va ingen nyhet. Men definitivt något jag måste jobba på. Nu är ägget klart så nu blir det knäckebröd med ägg och kaviar, sen blir det sängen direkt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER