Bio, Hobbit del ett av tre

Idag har jag och Anders varit på bio! Jag gillar inte att gå på bio så det blir väldigt sällan. Men Anders hade biobiljetter han fått ifrån sitt jobb så vi passade på att se Hobbit: En oväntad resa, i 3D. Jag kom på först i slutet av filmen att det ska komma en två till delar. Så namnet på filmen stämde väl ganska bra. För hela filmen var just en enda resa eftersom de aldrig hann fram till målet. Tre av fem poäng ger jag den. Jag började må illa ganska snabbt men det gick också över ganska snabbt. Men ont i huvudet fick jag, jag är väl inte direkt van att se saker i 3D i tre timmar. Snygga 3D-glasögon fick man i allafall, eller inte…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER