Balans är nyckeln till välmående

Nu har jag gått ner på halvtid och det känns jätteskönt. Äntligen får jag lite tid till mitt eget företag igen! Jag höll ut till mållinjen i januari när jag jobbade heltid, men de sista dagarna var jag en död hamster som snurrade runt i hamsterhjulet. Jag gillar ju mitt nya jobb, det måste jag säga. Jag får bekräftelse varje dag på att jag är duktig. Efter tre veckor hade jag både satt nytt veckorekord och vunnit en bokningstävling! Cheferna är roliga som försöker locka mig med nya tävlingar och mer pengar bara för att de vill att jag ska vara där mer än halvtid. Jag älskar pengar så självklart är det lockande. Men samtidigt måste jag tänka på balansen. Vad spelar det för roll om jag har massvis med pengar om jag skulle hamna det djupa hålet igen där jag bara vill hoppa framför tåget. Balans, balans, balans! Ibland är jag bara så trött på att hela tiden kämpa med att hålla balansen. Balans på mat, träning, återhämtning, sömn, arbete, relationer… Men för mig är balans nyckeln till välmående. Jag hoppas bara att det blir enklare att hålla balansen en dag så att jag slipper kämpa så.

elephant-balance

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER