Att hålla balansen

Jag tränar ganska mycket nu, ibland känns det som att det går överstyr. Min kompis som är frisör sa att jag hade tappat mycket hår sen i våras och det gör mig lite ledsen. Men samtidigt mår jag bra av att träna. Det är den ända tidpunkten då jag verkligen kan koppla av mentalt. Träning gör också att man känner sig mindre stressad samtidigt som det ökar serotoninivåerna (vårt glädjehormon) i hjärnan. Det gäller att hålla balansen så att jag orkar både psykiskt och fysiskt.

De snyggaste träningsbyxorna enligt mig är dessa:
betterbodiesshortsbetterbodiestights
Den till vänster har jag redan och den till höger önskar jag mig i födelsedagspresent!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER