Årets första löprunda

Årets första löprunda! Med tre skador i benet tog jag mig ut för att testa löpningen för i år. Förra året hade jag problem med min muskelbristning i ljumsken men nu har detta lett till två nya skador enligt naprapaten. Så både bäckenleden och baksida lår har blivit överbelastat och fungerar inte alls som de ska. Det smärtade en del och det märktes att det högra benet inte ville hänga med som det vänstra. Likt ett kugghjul som hakade upp sig hela tiden. Ibland högg det till och det kändes som att jag fick släpa med min benet. Men trots att jag tyckte det gick långsamt sprang jag tydligen i mitt eftersträvande femtempo. Femtempo betyder ca fem km/min. Och när jag rundade 4H-gården kände jag hästlukten och det var så underbart.

IMG_20170409_124718

Skärmklipp 2017-04-09 12.58.24

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER