Äntligen har sommaren kommit till Uppsala!

Vilken varm helg det har varit! Helt fantastiskt! Jag har varit på Fyrishov två dagar i rad och solat och badat. Nu har jag solfrossa och är jättetrött. Det är ansträngande på något , konstigt sätt att vara ute i solen en hel dag. Sedan har jag såklart tränat också, ett hårt cirkelfyspass på Friskis & Svettis.

Jag har inte bloggat på länge eftersom det har hänt en hel del i mitt liv på sistone. Jag har inte vetat vad jag ska skriva och vad jag vill dela med mig av och så vidare. Så jag låter det vara oskrivet. Men det är i alla fall anledningen till den dåliga uppdateringen. Nu har jag ”landat” lite mer och känner att jag orkar skriva lite igen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER