Äntligen går jag med vinst

Att driva ett bolag är inte det enklaste man kan göra. Tvärt om. Det är såklart ett val jag har tagit och jag var väl medveten om att det kunde bli tufft. När jag startade mitt första bolag 2009 hade jag en fast anställning vid sidan om. Men sedan 2011 har jag sått helt på egna ben. Ibland är det pest och ibland är det fest, som jag brukar säga. Men det som driver mig framåt hela tiden är att jag satsar på mig själv helt och hållet. Alla pengar som kommer in går till mitt bolag, ingen annans. Nu tre år senare sedan starten börjar jag äntligen gå med vinst. Det är så himla skönt! Det är inte speciellt mycket men det spelar ingen roll. Huvudsaken är att det går åt rätt håll. Så här har det sett ut 2009 och 2010. Bokslutet för 2011 är inte klart ännu men så småningom ska dem resultaten också finnas med i diagrammet.

2 Comments
  1. vad du är duktig gumman! Kristofer har en present till Anders om han inte inföskaffat nytt kylskåp handtag ! Han måste mäta hur långt det är mellan skruvarna bara…

    1. Det tar vi gärna emot! =)
      Just nu är det temporärt tejpat med dubbelhäftande till. Det lär inte hålla särskilt länge till…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER